هترین منابع غذایی دارای ویتامین C مرکبات، توتفرنگی،کلم، کلم بروکلی، گریپفروت، گوجهفرنگی، انبه، لیمو، سیبزمینی،
هندوانه، اسفناج، غلات سبوسدار، فلفل، سیبزمینی و جگر است. نگهداری طولانی مدت در یخچال، پختن، گرمای هوا، نور و
دخانیات باعث از بینرفتن این ویتامین میشود. از اینرو افراد سیگاری به این ویتامین نیاز بیشتری دارند. همچنین میتوان این
ویتامین را ۳ تا ۶ ماه در دمای زیر صفر نگهداری کرد اما پس از آن تجزیه میشود. همچنین در میان سبزیها، سبزیهایی با
برگ تیره، ویتامین C بیشتری دارند و جعفری ۶ تا ۷ برابر سایر سبزیها دارای ویتامین C است. ویتامین C در ترمیم و
بازسازی زخمها و کبودیها کمک میکند، پوست را در برابر تشعشعهای فرا بنفش حفاظت میکند و سبب تحریک بدن برای
تولید کلاژن میشود. اگر به صورت موضعی استفاده شود از آسیب نور خورشید به پوست جلوگیری میکند و موجب تولید و
تقویت کلاژن میشود. در کاهش لکههای پوستی بسیار موثر است. افرادی که میخواهند از این ویتامینها یا مکملهای آن
استفاده کنند، میتوانند هم به صورت موضعی و هم خوراکی آن را مصرف کنند. مصرف خوراکی آن روزانه بین ۵۰۰ تا
۲۰۰۰ میلیگرم است.
نظرات شما عزیزان: